Derfor har vi en af branchens hurtigste leveringstider

 

fra-fabrik-til-forbruger

 

DecoSlide skydedøre efter specialmål bliver sourcet direkte fra B2B producent og hjem til dig. Det gør, at der hverken er fordyrende eller forsinkende mellemled, og du får derfor både hurtig levering og et unikt godt forhold mellem pris og kvalitet.

Vi tilbyder dig et brugerrost system med kort leveringstid og lang holdbarhed. Vi gør det helt udenom det dyre, gammeldags, fysiske butiksled. Vi videresender direkte fra fabrik til forbruger.

 

Branchekendskab

Vi kender branchen ind og ud. Vi ved, hvor dyrt det er at drive en butikskæde, og vi ved, hvor dyrt det er, og hvor lang tid det tager, at transportere skydedøre i specialmål igennem et ekstra mellemled. Vi ved også, hvor billigt og effektivt det er at drive en webshop.

 

Skydedøre efter specialmål produceres med ubrudte énfyldningsfronter, hvilket betyder, at der ikke er nogen brydninger eller samlinger i fronten. Skydedørene leveres inkl. alle beslag og fabriksskårede skinner til gulv og loft samt positionsstop til alle skydedøre. Alle vores skydedøre kan leveres med soft-luk.

afsluttes: