Trustpilot
e-maerket

TrådkurveTrådkurve er både praktiske og uundværlige til at opretholde orden i et skab. Hvis du gerne vil skabe overblik og orden i dit garderobe, så tag et kig på garderobeindretning fra DecoSlide. Vi har bl.a. et stort udvalg af trådkurve til klædeskabe eller garderobeskabe. Så uanset om du har brug for en stor, lille eller billig trådkurv, så har vi noget, der passer til netop dit skab. Vores trådkurve er produceret af materiale i høj kvalitet, så du kan være helt sikker på, at de holder i mange år.
Trådkurv

Trådkurv i garderobeskabDecoSlide trådkurve med udtræk er ideelle, som indretning i ethvert skab. Trådkurvene leveres med stærke udtræksskinner med fuldudtræk og kugleløb, så de har en høj bæreevne. De findes i flere forskellige bredder og højder, så der altid er en, der matcher netop det du ønsker. Trådkurvene er i farven mat sølv og så har de en bæreevne på hele 12 kg.


Så tag et sikkert valg og vælg DecoSlide trådkurve til dit garderobe- eller klædeskab. Hos DecoSlide får du god service, vi brænder nemlig for vores arbejde og brænder for at give dig den bedste oplevelse, som overhovedet muligt hos os. Og er du i tvivl om hvilken løsning, du skal have, så er vi altid klar med en hjælpende hånd og vejledning til, at du kan finde den helt rigtige løsning til dit hjem. Vi er tilgængelige hele 10 timer i døgnet via chat og telefon, derudover kan kontakte os over mail 24 timer i døgnet. Hos DecoSlide får du både en hurtig og sikker levering. Vi sender din ordre inden for 48 timer, ved bestillinger inden kl. 14.00 i hverdagene og leverer inden for 1-2 hverdage.

Så mangler du trådkurve til dit garderobeskab, så køb dem hos DecoSlide.dk - klik her og se vores store udvalg af trådkurve.


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven