decoslide-logo
Trustpilot
e-maerket

Testimonials

Jakob og Regitze

Børneværelse med til og rum Masser af opbevaring med stil

Regitze og Jakob Bøegh-Beyerholm i Blovstrød søgte funktionel opbevaring, der samtidig gav stil til husets rum. Især ét rum var vigtigt for dem.“I vores nye hus har der længe været et værelse, der stod tomt, men lige om hjørnet venter vi os en lille pige, så nu fik værelset pludselig et godt formål. Værelset havde i forvejen indbyggede skabe, men selvom de var store, gav de dårlig opbevaring, og så var de ikke særligt kønne.”

“Vi kiggede os omkring efter gode løsninger, og skydedøre stod hurtigt klart som den bedste mulighed. Vi fandt en løsning, der var tilpas fleksibel og fungerede for os, fordi vi gerne ville finde kvalitet uden at det skulle koste en bondegård, og da vi skulle bruge specialmål kom mange løsninger hurtigt op i en anden prisklasse.”

"Vi valgte en model i lyst træ, som passer supergodt sammen med resten af værelset. Løsningen rummer så meget opbevaring, og vi er bare glade for det endelige resultat. Vi installerede selv skydedørene i løbet af en eftermiddag med hjælp fra en video, som viste hvordan vi skulle gøre det."

“Vi har allerede haft flere venner, der har spurgt ind til vores skabe, og som selv har købt dem. Vi er glade og tilfredse, så derfor kan vi i høj grad anbefale skydedøre til andre, der står og overvejer løsninger til opbevaring.”


"Vi har nu skydedørene tre steder i vores hus – børneværelset, badeværelset og i soveværelset. Vi kunne vælge de løsninger, som netop passede til de enkelte værelsers indretning, fordi der er mange forskellige muligheder, materialer og designs. Det bedste ved dørene er, at de føles lækre og i god kvalitet.Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven