decoslide-logo
Trustpilot
e-maerket

Skydedøre specialmål

Skydedøre specialmål – Ingen fordyrende mellemled og hurtig levering

DecoSlide leverer 1-fyldningsskydedøre på mål - sourcet direkte fra en B2B producent og hjem til din adresse. Vi springer på den måde det fordyrrende køkkenbutiksled over, og giver dig et unikt forhold mellem pris og kvalitet. Leveres på 5-10 hverdage.
Skydedørene produceres præcis efter dine mål, og kan dække en lofthøjde helt op til 350 cm og en enkelt skydelåger kan laves i op til 255 cm bredde. Det sikrer at skydelågerne kan produceres, så de passer perfekt til dit behov. Er du i tvivl om hvilke skydedøre der er det rigtige valg for dig, kan du læse vores skydelåge guide her. Du er også med velkommen til at kontakte os – vi er klar med råd og vejledning, så du får den bedste løsning til dit hjem.


skydelåger-på-mål

Høj kvalitet

Vores skydedøre i specialmål fra DecoSlide - Leveres indenfor 5-10 hverdage med aluminiumsprofiler hele vejen rundt og 1-fyldningsfronter uden brydninger og/eller samlinger. Skydedørsopstillinger leveres inkl. alle beslag og fabrikskårne skinner til gulv og loft, positionsstop til skydedørene samt anslagsbørster til montering på håndlisterne (valgfrit) Alle vores skydedøre kan leveres med softluk.

Kontakt os for at bestille dine skydedøre, eller for blot at høre mere om produkterne


lukket-skab åbent-skab garderobeskab hvid-soveværelse gråt-soveværelse

Overflader

Vi benytter Egger som underleverandør på skydedørsfronterne, og vi har valgt de mest populære og tidløse overflader. Søger du en speciel overflade, som ikke er repræsenteret her, kan du angive det i kontaktformularen - så vil vi undersøge, om det findes i Eggers Eurodecor program.

melamin-farver
højglans
spejl
glas

Kontaktformular

Udfyld kontaktformularen hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller blot en dialog om din skydedørsløsning.

Forklaringer

Bemærkninger: fx mål hvis du har demTak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven