e-maerket
9.2 ud af 10 på Trustpilot

Skydedøre specialmål

Skydedøre specialmål – Ingen fordyrende mellemled og hurtig levering

Som et alternativ til de skydedøre, du kan se her på hjemmesiden, kan vi også levere 1-fyldningsskydedøre på mål - sourcet direkte fra en B2B producent og hjem til din adresse. Vi springer på den måde det fordyrrende køkkenbutiksled over, og giver dig et unikt forhold mellem pris og kvalitet. Leveres på 5-10 hverdage.


skydelåger på mål

Høj kvalitet

Vores skydedøre specialmål fra DecoSlide - Leveres indenfor 5-10 hverdage leveres med aluminiumsprofiler hele vejen rundt og 1-fyldningsfronter uden brydninger og/eller samlinger. Skydedørsopstillinger leveres inkl. alle beslag og fabrikskårne skinner til gulv og loft, positionsstop til skydedørene samt anslagsbørster til montering på håndlisterne (valgfrit) Alle vores skydedøre kan leveres med softluk.Overflader

Vi benytter Egger som underleverandør på skydedørsfronterne, og vi har valgt de mest populære og tidløse overflader. Søger du en speciel overflade, som ikke er repræsenteret her, kan du angive det i kontaktformularen - så vil vi undersøge, om det findes i Eggers Eurodecor program.

Kontaktformular

Udfyld kontaktformularen og få et tilbud. Ønsker du tilbud på flere skydedørsopstillinger, kan du udfylde kontaktformularen flere gange. Vi samler tilbagemeldingen i én og samme mail.

Forklaringer

Overflader: Angiv navnet og/eller nummeret på den eller de overflader, du er interesseret i. Du kan angive flere overflader til samme skydedørsopstilling - fx hvis du ønsker en eller flere spejldøre mikset med alm. døre.

Højde: Lysmålhøjde, stramt mål fra gulv til loft. Vi anbefaler at måle i siderne og i midten, og oplyse det laveste punkt.

Bredde: Lysmålbredde, stramt mål ekskl. evt. gavl/anslag.

Antal døre: Angiv antallet af skydedøre, du ønsker i skydedørsopstillingen.

Bemærkninger: Her kan du skrive, hvis der er noget, vi skal vide i forbindelse med det skydedørsoplæg, vi skal lave til dig.Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven