decoslide-logo
Trustpilot
e-maerket

skydedørsgarderobe

Med DecoSlide kan du sammensætte din skydedørsgarderobe med garderobeindretning og skydelåger. Der er utalige løsningsmuligheder, og derfor er det muligt for dig at sammensætte din skydedørsgarderobe lige som du ønsker det. Her finder du en guide, som kan hjælpe dig på vej med at sammensætte din skydedørsgarderobe.

Garderobeindretning

Vores garderobeindretning opbygges af to moduler, nemlig korpus og løse hylder og bøjlestænger. De to moduler fås i disse størrelser.

Du bør starte med at lave et bud på et "skelet", dvs. den måde, du med fordel kunne opbygge indretningen i din skydedørsgarderobe med en kombination af korpusser og løse hylder og bøjlestænger. Dette hjælper vi meget gerne med. Vi har mange idéer og stor erfaring, og kan med nogle få besvarede spørgsmål få et indtryk af, hvilke ønsker og behov du har.
Vores skydedørsgarderobe er 210 cm høj. Det vil sige, at man i 210 cm højde har en gennemgående top – altså én lang hylde. På den måde kan man udnytte den sidste del af højden i rummet.

Løse hylder og bøjlestænger kan tilpasses på stedet, og giver derfor bredde-fleksibilitet i din garderobeindretning.Vi har lavet forskellige forslag på garderobeindretninger, som leveres klar til samling og opsætning - Du kan se vores forslag her.

Du kan også sammensætte din egen garderobeindretning her.

Man kan også vælge udtrækstilbehør - se udvalget og bl.a. vores populære skuffer her.


Skydelåger

Vi har skydelåger til at sætte foran din garderobeindretning. Vi har to former for skydelåger, men fælles for dem er, at de kører i skinner der er monteret på gulvet og i loftet.

Justerbare skydelåger

Vores brugerroste og kvalitets samleselv produkter, samles nemt med en indbygget trinløs højdejustering, så de passer til lofthøjder fra 210-250 cm. Det er dem her.

Alle modellerne kan samles på stedet, så de passer til enhver lofthøjde på op til 250 cm. Man kan læse mere om det her.

Det betyder, at når først du kender din lofthøjde, er det nemt og sikkert at samle lågerne i en passende højde - det giver en stor frihed og optimal passesikkerhed.

Skydedøre efter specialmål

Vi tilbyder også skydedøre efter dine mål, produceret så de passer perfekt til dit hjem. Skydedøre efter specialmål er traditionelle gulv til loft skydedøre med ubrudte 1-fyldningsfronter. Læs mere om skydedøre i specialmål.

Skydelåge guide

Er du i tvivl om, hvilke skydelåger der vil passe bedst til din løsning, kan du læse mere i vores skydelåge guide her.
Du er også meget velkommen til at kontakte os – vi vil meget gerne hjælpe med at sammensætte den bedste løsning til dig.Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven