decoslide-logo
Trustpilot
e-maerket

Monteringsbetingelser

MONTERING OG ANDRE SERVICEYDELSER
Montering og andre serviceydelser sker via vores samarbejdspartnere og omfatter udpakning af det leverede, samling og montering af elementer (inkl. justering)
Der må påregnes rengøring af elementer, skydedøre og skabe mv. efter montering. Det er ikke muligt for DecoSlide at påtage sig at bortskaffe affald efter endt montage.
 
Du skal sørge for:
  1. Før montering påbegyndes skal leverede varer være placeret i det rum og på den etage, hvor montering skal finde sted.

  2. Montering skal kunne påbegyndes fra kl. 7:00 eller til andet aftalt tidspunkt, og monteringen skal kunne færdiggøres i en uafbrudt periode efter påbegyndelsen.
Det er dit ansvar at oplyse DecoSlide om særlige rumforhold, måleforhold mv., der kan have indflydelse på monteringen. Vi påtager os intet ansvar i tilfælde, hvor en montering ikke kan gennemføres som følge af forhold, som du er ansvarlig for, herunder som følge af de fysiske rammer på det sted, hvor varen skal monteres, fx el installationer der ikke må blokeres, skæve gulve og/eller lofter eller forkerte bestilte varer, som ikke passer ind i de fysiske rammer. Hvis du er usikker på, hvilke oplysninger der skal gives eller om betydningen af de fysiske rammer på det sted, hvor varen skal monteres, skal du kontakte DecoSlide.
 
Hvis montering ikke kan finde sted eller besværliggøres pga. dine manglende oplysninger eller de fysiske rammer, forbeholder DecoSlide sig ret til at opkræve betaling for montering, selvom montering ikke er muligt helt eller delvis, og/eller opkræve yderligere betaling for montering.
 
Rummet skal være klargjort. Montering omfatter ikke nedtagning af eksisterende elementer, afmontering af gulvlister, skyggelister og lign., elarbejde, malerarbejde, fugning, opretning af skæve gulve og/eller lofter mv. Hvis monteringen nødvendiggør arbejde, udover hvad der omfattes af selve monteringen som beskrevet i disse betingelser, sker dette alene for din regning - evt. i et direkte samarbejde med vores samarbejdspartnere. Montering omfatter kun montering af varer købt på www.decoslide.dk. Vi påtager os intet ansvar for andre ydelser (herunder maler,- murer, el, VVS- eller tømrerarbejde), som du, uden vores medvirken, har aftalt udført af vores samarbejdspartnere. Disse aftaler er DecoSlide uvedkommende og al kommunikation, afregning, reklamation mv. herom, skal ske direkte mellem dig og DecoSlides samarbejdspartner.
 
Afbestilling af en monteringsydelse skal ske senest 48 timer før planlagt montering. Retten til afbestilling gælder ikke, hvis montøren forud for dette tidspunkt, efter aftale med dig, har aflagt besøg på leveringsadressen. Ved for sen afbestilling og ved afbestilling efter montøren har besøgt leveringsadressen, forbeholder vi os med henvisning til DecoSlides generelle handelsbetingelser "Afbestilling af en monteringsydelse" retten til at fakturere dig kr. 895,- for ”for sen afbestilling”.


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven