decoslide-logo
Trustpilot
e-maerket

Levering til Grønland

DecoSlide er din leverandør af garderobe og skydedøre fra gulv til loft. Takket være vores unikke system, kan vi pakke selv store, komplette skydedørsgarderober på én standardpalle. Alle dele er grundigt emballeret og placeret godt og sikkert, indenfor pallens mål - alt sammen så du ikke skal bekymre dig om dyr fragt eller risiko for fragtskader.

 

Spar momsen og få gratis fragt til grønlandskajen i Aalborg

 
Vi benytter Royal Arctic Line, når vi sender varer til Grønland, og vi ordner alt i forhold til booking og fragt af din ordre lige fra lageret i Silkeborg til ankomst til Grønland. Når du køber skydedøre hos os, er der gratis fragt til grønlandskajen i Aalborg, og du sparer naturligvis dansk moms på hele dit køb. Vælg blot "Grønland" som leveringsland, så fratrækkes momsen straks på dit køb. Du betaler fragtomkostningerne fra Aalborg til Grønland direkte til Royal Arctic Line.
 
Produkterne er pakket i flade kasser i håndterbare størrelser. Derfor er det nemt at transportere dine nye skydedøre og garderobedele hjem i din bolig, når du henter dem hos Royal Arctic Line i Grønland.5 garderober til nyt hus.
12 modulskabe.
14 gulv-til-loft skydedøre.
17 trådkurve.

Skydedørsopstilling til bryggers. 
3 gulv-til-loft skydedøre komplet
med alu-profiler og gulv- og loftskinner.

400 cm væg-til-væg skydedørsgarderobe.
4 gulv-til-loft skydedøre med komplet garderobeindretning.


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven