e-maerket
9.2 ud af 10 på Trustpilot

Cookie- og Privatlivspolitik

Information om brug af cookies på DecoSlide.dk

Ved at benytte DecoSlide.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
DecoSlide Company ApS
CVR: 36476532
E-mail: info@decoslide.dk
Telefon: +45 88826680

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind, og hvilket sprog og valuta du gerne vil have hjemmesiden på. Vi bruger også cookies til at målerette vores annoncørers annoncer og salgsoptimere hjemmesiden.

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Nødvendige cookies
Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

  • Vi bruger FDIHs cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. FDIH lagrer ingen data ifm denne cookie.
  • bid cookie bruges til at identificerede de enkelte varer i indkøbskurven
  • uid bruges til at identificere brugeren der er i færd med at købe varerne
  • ASP_NET_SessionID og ASPXFORMSAUTH er 3.part cookies relateret til den web teknologi der anvendes
  • coupon bruges til at identificere rabat kupon som brugeren angiver
  • order-same-addresses fastholder om brugeren har valgt ens leverings- og faktureringsaddresse
  • order-show-maillist fastholder brugerens valg i relation til nyhedsbreve
  • aid og pid er cookies der anvendes i forbindelse med affiliate partners
  • footerCookie Husker om footeren er "oppe" eller "nede"
  • catViewStatus Husker hvilken visning, der er valgt på kategorisiderne (liste- eller gittervisning)
Præference- cookies
Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

  • Videoer indlejret på siden er via YouTube. YouTube bruger bl.a. cookies til at registrere hvilke video, der vises, og hvor meget af filmen du har set. YouTube-cookies er såkaldte Flash cookies.
  • domain cookie fastholder det valgte domæne der skal redirigeres til
  • last-step fastholder forrige trin i indkøbskurven
  • qsf… fastholder quick search filter.
  • autologin bruges hvis brugeren har valgt automatisk login
  • email fasholder indtastet email adresse fra login side.

Drifts- og optimeringscookies
Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • entry registrer dato og tidspunkt for adgang
  • rating angiver om man har vurderet et produkt

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider
Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.
 
Marketing – målrettet annoncering
Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. part.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på Internettet, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete
Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter skrive navnet på din browser sammen med "slet cookies" i googles søgefelt.


PRIVATLIVSPOLITIK


For DecoSlide er det vigtigt at beskytte de personoplysninger, du deler med os. Vi har derfor en persondatapolitik, der sikrer, at dine oplysninger behandles ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Persondatapolitikken definerer, hvem der har dataansvaret for de personoplysninger, du deler med os, og hvilke oplysninger vi indsamler, samt hvordan de bruges. I persondatapolitikken findes også oplysninger om de rettigheder og valgmuligheder, du har i forhold til de personoplysninger, du har delt med os.

Vi gør opmærksom på, at der, ud over persondatapolitikken, eksisterer supplerende produktspecifikke betingelse ved indgåelse af køb og aftaler.

1. Dataansvar
1.1 Hvem er den dataansvarlige?
DecoSlide Company ApS, CVR-nr. 36476532, Priorsvej 4 A, 8600 Silkeborg, er dataansvarlig for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside og foretager køb. Ønsker du at rette henvendelse til DecoSlide, det det ske på e-mail til info@decoslide.dk eller telefon: 88 82 66 80

1.2 Klagemuligheder
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte os.
DecoSlide Company ApS
CVR: 36476532
Priorsvej 4 A
8600 Silkeborg
E-mail: info@decoslide.dk
Telefon: +45 88826680

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K

2. Indsamling af personoplysninger
Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:
- Når du kommunikerer med os
- Når du indgår et kundeforhold med os
- Når du anmoder om at få tilsendt materiale
- Når du sender ansøgninger til os

Følgende typer af personoplysninger kan DecoSlide registrere om dig:
- Kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail
- Bankregistreringsnummer og bankkontonummer
- IP-adresse


3. Behandling af personoplysninger
Vores grundlag for behandling af dine personoplysninger er primært til opfyldelse af ordreanmodninger modtaget fra dig. Vi behandler også dine personoplysninger, når vi opfylder vores forpligtelser i forbindelse med din returret og din 10 års produktgaranti. Vi behandler derudover dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse i at foretage markedsføring, udvikle eksisterende samt nye services og produkter, foretage analyser og statistik af vores kundesegmenter og produkter, eller hvis du har givet et specifikt samtykke til en konkret behandling.
Ovenstående kan til enhver tid opdateres i takt med eventuelle ændrede forretningsmæssige behov og lovkrav.


Silkeborg, April 2018
Version 1.0
4. Videregivelse til tredjemand
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand, medmindre vi er forpligtet til det efter lovgivningen, eller vi har indgået en aftale med tredjemand om levering af en vare eller ydelse til dig.

5. Opbevaring af dine personoplysninger
Alle personoplysninger opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for relevante medarbejdere i DecoSlide. Jævnfør reglerne i databeskyttelsesloven sletter vi personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, hvormed de er indsamlet, eller vi er forpligtet til at opbevare.

6. Kommunikation via e-mail
Når du har afgivet en bestilling på vores hjemmeside, vil du modtage en bekræftelse via e-mail. Når bestillingen er ekspederet vil du modtage en mail mere - typisk ved afsendelsestidspunktet eller ved tidspunktet for fastlæggelse i produktionen, hvis der er tale om bestillingsvarer. I nogle tilfælde vil du modtage en servicemail omkring dagen for levering af dine varer. Vi bruger ikke oplysningerne til at sende uopfordrede e-mails.
Har du oplyst din mailadresse og/eller telefonnr. ved indgåelse af aftale om levering af produkter fra DecoSlide, accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig vedr. din aftale pr. mail, herunder sende dig oplysninger om aftalen evt. ændringer og andre servicemeddelelser.


7. Sikkerhed
Hos DecoSlide lægger vi stor vægt på, at du trygt og sikkert kan handle med os og bruge vores hjemmeside. Vi har en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til et højt sikkerhedsniveau.
I det omfang, der fra DecoSlide’s hjemmeside linkes til andre hjemmesider, er DecoSlide ikke ansvarlig for indholdet og sikkerheden på disse sider. Derfor opfordrer vi til, at du læser persondatapolitikken på deres hjemmeside.


8. Dine rettigheder
Når du deler dine personoplysninger med os, har du en række rettigheder, du kan benytte dig af. Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt bede os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du kan til enhver tid benytte retten til at få slettet de oplysninger, vi indsamler om dig, med visse lovbestemte undtagelser. Derudover er du berettiget til at gøre indsigelse imod indsamlinger og bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder kan du kontakte os på info@decoslide.dk eller telefonisk på tlf. 88 82 66 80


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven