decoslide-logo
Trustpilot
e-maerket

Billedinspiration

Spejl
Spejl
FUNKIS
SHAKE
SHAKE
SHAKE
SHAKE
SHAKE


Denne kunde købte vores SHAKE™ model. For enden af væggen, er der placeret en radiatorer, som i princippet
er i vejen for skydelågerne. Men kunden har så fint lavet en udskæring i skydelågen længst til venstre, så både skydelågerne og radiatoren kan være der.

FUNKIS
FUNKIS

Denne kunde havde brug for god opbevaringsplads på badeværelset. Derfor købte hun vores FUNKIS™ skydelåger, og monterede dem foran en garderobeindretning med hylder og skuffer.


FUNKIS
FUNKIS
MODERN
FUNKIS
SHAKE
SHAKE
SHAKE

Her er det skydelåger på et børneværelse.
Skydelågerne går fra gulv til loft og dækker dermed både en standard garderobeindretning fra IKEA og diverse opbevaring ovenpå skabene. Denne kunde valgte SHAKE™ modellen i en smuk Lys Eg Struktur.


MODERN
SHAKE
FUNKIS
FUNKIS

Disse skydelåger er placeret i en kælder, hvor der ikke er så højt til loftet. Kunden har valgt vores højdejusterbare FUNKIS™ model, som faktisk nemt kan gå helt ned til lofthøjder på 196 cm. Da skydelågerne bliver leveret usamlet, er de nemme at få ned i en kælder. Her er det den flotte overflade Lys Eg Struktur, der spiller godt sammen med en standard garderobeindretning fra IKEA.


FUNKIS
SHAKE
FUNKIS
FUNKIS
SHAKE
SHAKE
FUNKIS
SHAKE
FUNKIS

Disse kunder har mixet vores højdejusterbare modeller SHAKE™ og FUNKIS™ med Spejl. Spejlskydelågerne bidrager med en følelse af ekstra rummelighed og passer fint sammen med hhv. SHAKE™ og FUNKIS™.


FUNKIS
FUNKIS

Disse kunder ønskede at få skydelåger monteret foran en eksisterende garderobeindretning. Derfor valgte de vores højdejusterbare skydelåger i FUNKIS™ modellen. Med hjælp fra anslagslister kan skydelågerne sagtens monteres, uden det behøver at være en væg-til-væg opstilling.


SHAKE
SHAKE

Denne kunde har en vaskemaskine og forskellige el-installationer, som hun ønskede at få skærmet af. Skydelågeopstillingen er monteret med 3-spor, så man bedre kan få adgang til både vaskemaskine og el-installationer. Det er blevet en rigtig flot løsning.


SHAKE
FUNKIS
SHAKE
SHAKE
SHAKE

Skydelåger kan også bruges, til at lave sit eget walk-in-closet, som disse kunder har gjort. De har placeret skydelågerne som en væg i deres soveværelse, så der er et rum mellem garderobeindretningen og skydelågerne. Super smart løsning, hvis man ikke har et ekstra rum til at lave et walk-in-closet!


SHAKE
FUNKIS
FUNKIS
FUNKIS

Her har vi en kunde, som ønskede at få en simpel garderobeindretning afskærmet. Derfor valgte han vores FUNKIS™ model, som passer så fint ind i rummet - og med hjælp fra en anslagsliste i venstre side, fik han en rigtig god indbygget løsning.Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven