Glæder du dig også til

Black Friday?

Countdown til Black Friday 2018

 

 

Gå ikke glip af Black Friday 2018 hos DecoSlide

Følg med fredag den 23. november 2018, kl. 00.00, når webshoppen går i sort og vilde Black Friday tilbud vil blive synlige på shoppen.

Som en af årets største udsalgsdage er Black Friday et slaraffenland online. Det vil vi selvfølgelig gerne være med til at skabe, og derfor er vores Black Friday tilbud ekstraordinær fordelagtige.

Vi har mange af vores kvalitetsprodukter, som vi gerne vil dele med jer til det store Black Friday udsalg – så er du ude efter en tidlig julegave til dig selv, eller elsker du bare at spare penge? Så er Black Friday 2018 hos DecoSlide stedet du får de store besparelser.
 

 

 

Ønsker du at se tilbuddene før alle andre?

Skriv dig op til vores Black Friday VIP Liste

Vi forstår godt, hvis du gerne vil se tilbuddene før d. 23. november. Derfor kan du få et sneak peak på på vores Black Friday tilbud ved at tilmelde dig vores Black Friday VIP Liste. Det gør du enten ved at tilmelde dig vores Black Friday nyhedsmail eller ved at deltage i vores Facebook Event.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtykke til at vi sender tilbud til dig i forbindelse med Black Friday. Nyhedsmailen gælder kun i forbindelse med Black Friday.

 

Black Friday hos DecoSlide

Til Black Friday hos DecoSlide er der mange penge at spare og du kan se tilbudende på vores hjemmeside – Fredag d. 23 november kl. 00.00. Nedenfor har vi lavet en tilbudsoversigt, så du nemt kan finde de produkter der er tilbud på.

 

 

afsluttes: