Black Friday

Vi har forlænget vores Black Friday tilbud t.o.m. Cyber Monday!

Nåede du ikke at købe skydelåger eller garerobe til Black Friday? Du kan nå det endnu! Grundet travlhed har vi valgt at forlænge vores Black Friday tilbud t.o.m. Cyber Monday.

Black Friday tilbud udløder om

 

 

Black Friday hos DecoSlide

Til Black Friday hos DecoSlide er der mange penge at spare og du kan se tilbudende på vores hjemmeside – Fredag d. 23 november kl. 00.00. Nedenfor har vi lavet en tilbudsoversigt, så du nemt kan finde de produkter der er tilbud på.

Gå ikke glip af Black Friday 2018 hos DecoSlide

Følg med fredag den 23. november 2018, kl. 00.00, når webshoppen går i sort og vilde Black Friday tilbud vil blive synlige på shoppen.

Som en af årets største udsalgsdage er Black Friday et slaraffenland online. Det vil vi selvfølgelig gerne være med til at skabe, og derfor er vores Black Friday tilbud ekstraordinær fordelagtige.

Vi har mange af vores kvalitetsprodukter, som vi gerne vil dele med jer til det store Black Friday udsalg – så er du ude efter en tidlig julegave til dig selv, eller elsker du bare at spare penge? Så er Black Friday 2018 hos DecoSlide stedet du får de store besparelser.
 

 

 

 

 

 

afsluttes: