30 dages gratis
returfragt
Fragt KUN 69,- eller gratis
ved køb over 2.000,-
 
DankortElectronMaestroMastercardVISA

Så nemt er det

Søger du garderobeskabe eller nye skydelåger? - Så har DecoSlide® en løsning til dig. Køb et samlet setup eller spar penge og opgrader dit gamle garderobeskab.

Du tager helt enkelt bare de gamle låger af og sætter DecoSlide® skydelåger op foran garderobeskabet - ligemeget om det er fritstående eller står i et hjørne.


Bestil her
 

DecoSlide® skydelåger samles nemt og tilpasses en ønsket højde.
Vi serieproducerer individuelle løsninger, så du ikke skal vente på dine varer - du kan få dem med hjem allerede i dag.

DecoSlide® skydelåger er del-elementer, der overlapper hinanden i højere eller mindre grad alt afhængigt af den ønskede højde - enkel samling, enkelt udtryk, helt enkelt genialt!

Systemet bag vores produkter er baseret på, at man samler de enkelte skydelåger af del-elementer. Del-elementerne er standardiserede størrelser og pakket i flade kasser, hvilket gør dem nemme at håndtere og transportere. Glem alt om trailer og besvær med at få dem ind i hjemmet. Om du så bor i en lejlighed på 6. sal med en smal opgang, så er det slet ikke noget problem. Det er nemlig først i forbindelse med samlingen, at du definerer og skaber den ønskede højde på den færdige skydelåge.
DecoSlide® skydelåger kan justeres i højden 210 cm til 250 cm.

DecoSlide® produkter er takket være helt nye produktionsmetoder meget attraktive på prisen. Prislejet afspejler reelt ikke den høje kvalitet, du vil opleve, når du griber den kraftige aluminiumsprofil, der agerer som håndliste og skyder lågen til side. Du kan næsten ikke høre, at den glider forbi nabo-lågen. Lad den glide ud til enden af skinnen, og lad det lydløse soft-close system placere den nænsomt på plads.

Endnu en fordel ved skydelåger fra gulv til loft - du kender det sikkert:

Man har nogle garderobeskabe, der ikke når helt op til loftet. Pladsen mellem garderobeskabet og loftet bliver brugt til opbevaring af familiens kufferter, ekstra dyner, sengetæpper eller gamle sager, man ikke nænner at smide ud. Denne plads over garderobeskabet er svær at udnytte optimalt, uden at det samtidig kommer til at se rodet ud og giver anledning til store mængder af støv. DecoSlide® løser hurtigt og nemt dette for dig - på en flot og funktionel måde.

Er du en af dem, der har et eller flere garderobeskabe stående i hjemmet, og kan du nikke genkendende til ovenstående, så vil du synes om DecoSlide®.

DecoSlide® patenterede skydelåger er produkter, der i al sin enkelhed er enormt raffinerede og smarte. Besøg en forhandler og oplev selv, hvor nemt det er.